Transfer aeroport Bucuresti – Otopeni de la 20 €

This post is also available in: enEnglish (Engleză)

Nou! Transfer aeroport Otopeni sosiri & plecari

Swiso Rent a Car Bucuresti, vine în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră, cu un nou serviciu și anume transferul dinspre și către aeroportul Otopeni.

Vă garantăm prețuri competitive, fără bătaie de cap și fără timpi de așteptare la Aeroportul Internațional Henri Coandă București.

Pasagerii sunt întâmpinați în lobby sosiri al aeroportului de către un șofer dedicat care va avea un însemn cu numele dumneavoastră pentru a-l identifica ușor și rapid , respectând un protocol de preluare.

După întâlnire, veți fi transportat la hotelul dumneavoastră și va cunoaște destinația dvs, astfel încât să nu va ceară indicații.

Swiso Rent a Car vă oferă posibilitatea de a alege autoturisme dotate cu climatizare din clasa economic și premium și transportul unui număr de 3-4 persoane.

Un transfer cu noi vă aduce avantajul unei călătorii fără griji suplimentare: parcare, găsirea unei mașini disponibile, intervalele de așteptare, siguranța călătoriei, degrevarea de stresul condusului, posibilitatea de a utiliza timpul în mod productiv.

Siguranța, confortul și punctualitatea sunt obiectivele noastre!

Swiso Rent a Car oferă cea mai bună soluție pentru transport aeroport în condiții excelente și la tarife avantajoase.

+40 757.088.804

Pentru serviciul de transfer aeroport, practicăm prețuri de la 20 euro fara TVA. Nu ezita să ne suni!

Transfer aeroport Bucuresti – Otopeni de la 20 €
4.8 (96.19%) 21 votes