Servicii profesioniste de transfer aeroport

This post is also available in: enEnglish (Engleză)

Servicii profesioniste de transfer aeroport

Adesea, cand suntem nevoiti sa calatorim cu avionul, ne vedem pusi in situatia de a apela la prieteni sau rude pentru a ne duce la aeroport, deoarece nu este rentabil sa platim parcarea automobilului personal pentru o perioada mai lunga de timp. Aceasta situatie poate fi neplacuta mai ales atunci cand aeroportul se afla intr-un oras situat la mai mare departare de localitatea de resedinta, sa luam ca exemplu Bucuresti-Otopeni apx. 17 Km.

Luand in calcul asemenea situatii, cea mai potrivita alegere este sa apelam la serviciile oferite de firme de profil, care asigura transfer la aeroport, prin curse zilnice pe baza de rezervare. In acest fel, pretul pe care il vom plati este realmente mai mic decat in cazul in care am apela la o firma de taxi sau la persoane particulare, carora trebuie sa le platim cursa respectiva. De exemplu, pretul pentru un transfer dinspre și către aeroportul Otopeni este de 20 euro fara TVA.

Swiso Rent a Car Bucuresti este firma de inchirieri auto localizata pe Calea Rahovei 266, București, care a implementat de curand serviciul de transfer aeroport la un pret foarte accesibil. Puteti sa faceti rezervarea biletului pentru cursa dorita direct on line, sau telefonic atat doar pentru un drum Bucuresti-Otopeni (tur), cat si tur-retur.

Firma noastra se evidentiaza prin serviciile de inalta calitate corelate permanent cu promptitudinea si atentia deosebita oferita relatiei cu clientii.

Va punem la dispozitie oferte personalizate, venim in sprijinul dvs cu masini din clasa economic sau premium in functie de dorintele si nevoile specifice fiecarui client. Swiso este solutia ideala pentru cei care apreciaza calitatea, confortul in adevaratul sens al cuvantului. Serviciile de transfer sunt disponibile 24/24 ore si reprezinta curse point to point.

Servicii profesioniste de transfer aeroport
5 (100%) 6 votes