inchirieri auto in Bucuresti

Inchirieri auto ieftine de la Swiso Rent in 4 pasi simpli

This post is also available in: enEnglish (Engleză)

Inchirieri auto ieftine in 4 pasi simpliActualizat la 04 Mai 2017. Nevoia clientilor nostri pentru inchirieri auto ieftine, este pe primul loc, de aceea ne-am gandit sa venim in ajutorul dumneavoastra cu cativa pasi necesari cat si documentele de care aveti nevoie pentru a inchiria un autoturism ieftin in Bucuresti in 4 pasi simpli.

Pentru a beneficia de serviciile de inchirieri auto ieftine oferite de Swiso Rent a Car Bucuresti, trebuie sa indeplinesti urmatoarele conditii : Varsta minima acceptata este de 21 ani , minim 1 an de la data obtinerii categoriei B.

Documente necesare pentru semnarea contractului cu Swiso rent a Car:

  • Un act de identitate (buletin sau pasaport)
  • Permis de Conducere valid. Orice act provizoriu, de absolvent de scoala de soferi, nu este acceptat.
  • Permisul de Conducere trebuie să aiba o vechime de cel putin 1 an si trebuie sa fie valid ai sa ramana valid pe perioada inchirierii.
  • A.Rezervarea
  • B.Inchirierea
  • C.Plata

1.Plata se efectueaza in momentul semnarii contractului de inchiriere.

2.Plata cu cardul care se poate efectua online in momentul rezervarii pentru a avea un plus de siguranta.

D.Returnarea masinii inchiriate

Va invitam sa vizualizati lista de preturi pentru inchirieri auto ieftine oferita de Swiso Rent a car Bucuresti. Lista contine preturi incepand de la 6 Euro pe zi! Suna la: +40 757.088.804. Aici puteti face rezervarea cat si plata online. Pentru alte intrebari va invitam sa folositi formularul de contact sau sa apelati numarul de telefon afisat. Pentru a urmari cele mai noi evenimente de pe piata de rent a car, va invitam sa dati like paginii de Facebook.

Inchirieri auto ieftine de la Swiso Rent in 4 pasi simpli
4.7 (93.33%) 6 votes