Despre noi

This post is also available in: enEnglish (Engleză)

Logo Swiso Rent a car BucurestiCautati firme de inchirieri auto in Bucuresti bine intretinute si conditii avantajoase? Ei bine, ati ajuns unde trebuie, deoarece numai cu SWISO RENT A CAR SRL Bucuresti puteti beneficia de preturi de inchiriere mici, incepand de la 6 € / zi fara TVA.

SWISO RENT A CAR BUCURESTI a fost infiintata cu dorinta de a veni in intampinarea celor care vor sa inchirieze o masina, fie pentru calatorii turistice sau de afaceri.

Inchirierea unei masini din flota SWISO RENT A CAR Bucuresti, ofera libertatea si flexibilitatea unei calatorii linistite si in siguranta.

Centrul de inchirieri auto in Bucuresti se afla la adresa: Calea Rahovei 266, sector 5 București.

Recenzii oferite de utilizatoriSWISO RENT A CAR Bucuresti  face parte din grupul de firme SWISO RENT A CAR, companie care ofera servicii de inchirieri auto in mai multe orase din tara, si anume: Ploiesti, Brasov, Buzau, Sibiu, Pitesti, Timisoara, Cluj, Galati, Targoviste.

 

Pentru a castiga increderea si respectul clientilor, SWISO RENT A CAR, ofera servicii de calitate si masini bine intretinute. Toate autoturismele beneficieaza de echipare completa. In prezent punem la dispozitia clientilor o gama diversificata de autoturisme din parcul nostru auto, pentru inchiriere pe termen scurt, mediu sau lung.

 

facebook pareri utilizatori despre swiso rent a car bucuresti

Putem oferi autoturisme in urmatoarele clase: economy, compact, suv 4X4, business, intermediate, commercial, minivan. SWISO RENT A CAR vine in intampinarea clientior cu preturi flexibile si disponibilitate non-stop.

Despre noi
4.2 (84.9%) 49 votes