5 Sfaturi pentru inchirieri auto ieftin la Aeroportul Otopeni

This post is also available in: enEnglish (Engleză)

Actualizat la 11 Noiembrie 2017.

Fie că ești în concediu sau în interes de afaceri in Bucuresti, vei avea nevoie sa inchiriezi masini ieftin Otopeni, la Swiso găsești cea mai bună variantă si un raport pret / calitate excelent. Swiso rent a car și-a format flota de mașini în așa fel încât să acopere nevoile tuturor celor care le vor folosi, atât ca și preț, cât și din punct de vedere al confortului. SWISO RENT A CAR Bucuresti  face parte din grupul de firme SWISO RENT A CAR, companie care ofera servicii de inchirieri auto ieftine in Bucuresti si in principalele orase din tara, si anume: Ploiesti, Brasov, Buzau, Sibiu, Pitesti,Timisoara, Cluj, Galati, Targoviste.

Util pentru cei ce doresc sa inchirieze masini ieftin in Bucuresti Otopeni

  1. Oferta Swiso renta car pentru Dacia LoganPoti alege sa inchirieri o masina din gama economic:
    Din flota de mașini pe care Swisso Rent a Car Otopeni o are fac parte mașini din gama mică, Daewoo Matiz, Chevrolet Spark, Ford Fiesta, Peugeot 206, Fiat Punto. Mașini mai mari sunt Dacia Logan, Hyundai Accent, Renault Symbol, Peugeot 308, Fiat Linea. În categoria mașinilor de clasă ridicată, de lux, intră mașini din gama Skoda, Ford Mondeo, Opel Insignia, Audi A4. Dacă aveți nevoie de un SUV, atunci puteți să vă bucurați de cea mai apreciată mașină românească de teren, respectiv Dacia Duster:

swiso rent acar Bucharest is recomanded on tripadvizor2. În ceea ce privește prețurile, compania Swiso poate fi o alternativa serioasa daca vrei sa inchiriezi masini ieftin in Bucuresti Otopeni.

Ofera un seviciu de rent a car ieftin în Aeroportul Otopeni, incearca să mulțumească buzunarele tuturor, indiferent de vârstă sau de motivul pentru care se utilizează mașina. Preturile serviciile de inchiriare Swiso rent a car in Otopeni pornesc de la 6 euro fara TVA pe zi de utilizare pentru mașinile din gama mică, ceea ce înseamnă o cheltuială de doar 42 euro pentru o săptămână de folosință. Este cel mai mic preț de pe piața de rent a car.

Indrazneste mai mult vara aceasta cu cel mai sigur serviciu de inchirieri auto3. Ideal pentru programarea vacantei din timp:

După cum se specifică mai sus, principalele motive care determină pe cineva să apeleze la rent a car în Aeroportul Otopeni sunt vacanțele în care trebuie să existe un mijloc de transport pentru a reuși să vizitați cât mai mult, precum și călătoriile de afaceri . Dacă primul motiv nu implică mașini scumpe, pentru cel de-al doilea este posibil ca solicităriile să fie făcute pentru mașini din categoria celor de lux.

imagine cu studenti clienti ai swiso rent a car bucuresti otopeni4. Ideal pentru studentii romani sau straini si prietenii lor:

O altă gamă de clienți ai serviciilor de rent a car sunt companiile care au nevoie de mașini în anumite cazuri, în special atunci când flota acestora este prea mică. Studenții sau persoanele care călătoresc în interiorul țării pe perioada weekend-ului sau pentru vizite punctuale apelează de asemenea la serviciul de rent a car, acesta fiind ușor accesibil și la prețuri imbatabile.

5. Planifici minutios din timp sau pui direct degetul pe harta si pornesti la drum? Suntem aici pt. tine !

 programul zborurilor sosiri si plaecari Aeroportul Bucuresti Otopeni

Oricand ai dori sa inchiriezi masini ieftin otopeni și indiferent care este motivul, trebuie să respecte anumite reguli pentru a-și asigura siguranța lor în primul rând și apoi pentru a nu pune în pericol siguranța altor persoane din trafic. Dar despre aceste aspecte se va discuta într-un articol viitor. Afla mai multe detalii despre programul zborurilor sosiri si plaecari Aeroportul Bucuresti Otopeni [OTP] aici.

Pentru a inchiria masini ieftin in Bucuresti Otopeni, apelati cu incredere la firma Swiso! Alege-ti masina perfecta pentru nevoile dumneavoastra.

Apeleaza acum numarul de telefon +40 757.088.804 !

 

5 Sfaturi pentru inchirieri auto ieftin la Aeroportul Otopeni
4.6 (91.43%) 14 votes